Despre noi

ani de activitate
Livrari
Clienti
Membrii Echipa

RADIAL TRANS SRL a fost infiintara in 2006 din dorinta de a participa la dezvoltarea serviciilor de transport intern si international.

La inceput, echipa noastra efectua transport marfa la nivel intern si international. Treptat, gama de servicii s-a diversificat, am inceput sa efectuam si servicii de intermediere transport si transport de persoane.
Astazi, Radial Trans SRL ofera clientilor o gama de servicii transport marfa si persoane in toata Europa, servicii de depozitare si logistica.

Societatea noastra satisface cele mai inalte standarde:

IDEEA NOASTRA DE BUSINESS

Suntem o societate dedicată în totalitate susținerii dezvoltării afacerilor clienților noștri. Pentru noi, importante sunt parteneriatele de lungă durată care creeaza afaceri sustenabile, sinergii pozitive, comunicare deschisă și dezvoltare reciprocă.

Progresul nostru, atat ca business local, dar și regional, este rezultatul unui angajament constant din partea echipei noastre, a expertizei extinse a acestora în transportul de mărfuri, persoane și logistică, a flexibilitatii și a mentalității axate pe inițiativă.

Obiectivul nostru include extinderea gamei de servicii prin consolidarea serviciilor curente, integrarea de noi rute si servicii si optimizarea operatiunilor.

Societatea nostra este specializata în:

Sustenabilitate

Activitatile de transport rutier au un impact semnificativ asupra mediului înconjurător. Prin urmare, este extrem de important să cunoaștem, să înțelegem și să încercăm să diminuăm consecințele acestui impact asupra naturii și societății. Am definit trei piloni majori de acțiune și ne concentrăm eforturile către acțiuni specifice axate pe acest obiectiv.

Grija față de mediul înconjurător

Încălzirea globală și amprenta de carbon sunt termeni utilizați frecvent în zilele noastre, sectoare precum transporturile și logistica sunt printre principalii generatori de emisii. Acesta este motivul pentru care am stabilit obiective interne pentru creșterea eficienței energetice și pentru a obține emisii de carbon mai scăzute în cadrul ariei noastre operaționale.

În plus, ne orientam către solutii „verzi” prin utilizarea numai a autovehiculelor care au clasa de poluare EURO 6.

Nu am uitat nici de acțiunile pe care le putem efectua zilnic: reciclarea hârtiei, a plasticului și a cartonului în cadrul locațiilor noastre.

Etica de afaceri

Parteneriatele de lungă durată nu pot fi realizate fără transparență, încredere și respect. Avem toleranță zero pentru corupție. Ne asiguram ca echipele noastre cunosc în totalitate, împărtășesc și aplică principiile noastre de etică în afaceri în interacțiunile cu clienții, partenerii și furnizorii.

Mediul de lucru

Businessul solid și succesul nostru de până acum sunt rezultatele directe ale muncii oamenilor noștri. Am creat și susținem în mod constant un mediu de lucru care încurajează diversitatea, susține dezvoltarea profesională și starea de bine, alături de dialogul deschis cu angajații. Toate premisele pentru standardele înalte de muncă și siguranță sunt întrunite și respectate.

Calitate

Stim că forța businessului nostru este Calitatea. Ne străduim zilnic să atingem excelența operațională care sa sustina parteneriate de lungă durată și o creștere durabilă.
Obiectivul nostru este să depunem toate eforturile pentru a le oferi Clienților noștri serviciile de care au nevoie.
Feedback-ul direct și deschis este cel mai important instrument de evoluție.

De ce să alegeți Radial Trans?