Servicii

Pentru informatii suplimentare sau cotatii de pret, va rugam sa ne contactati:

tel.: +40 751 131 400

e-mail: office@radialtrans.ro

Serviciile noatre

Transport Marfuri

Servicii de transport marfuri cu camioane adecvate

Transport persoane international si intern

Transport personae cu autocare

Servicii logistice personalizate

Servicii logistice personalizate tuturor partenerilor nostrii

SERVICII DE TRANSPORT MARFA

Transport marfa international si intern

RADIAL TRANS  ofera solutii de transporturi auto rutiere de marfa cu camioane cu prelata sau dube inchise si platforme de capacitati diverse de la grupaje pentru marfuri de dimensiuni si greutati reduse pana la cantitati mari de ordinul tonelor pe diferite trasee rutiere internationale, atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.

Ce rute de transport putem oferi?

Putem oferi – in limita posibilitatilor concrete – solutii de transport marfa la preturi competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, etc.

Daca aveti nevoie de transport pentru marfa Dvs, RADIAL TRANS  va pune la dispozitie camioanele disponibile si potrivite marfii exact la locul de incarcare indicat de Dvs. in Romania sau oriunde in Europa. 

SERVICII DE TRANSPORT PERSOANE

Transport persoane international si intern

RADIAL TRANS ofera solutii de transporturi auto rutiere de persoane cu autocare noi si microbuze,  echipate corespunzator.

Ce servicii va putem oferi?

RADIAL TRANS -organizeaza transport auto rutier intern si international de persoane pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. 

Va punem la dispozitie  autocar si micorbuz de persoane dotate cu WiFi. 

DEPOZITARE LOGISTICA

Ce servicii va putem oferi? ​

RADIAL TRANS SRL  asigura servicii logistice personalizate  tuturor partenerilor nostri, de la simpla coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare, realizate prin sisteme performante.
Este un serviciu prin care RADIAL TRANS completeaza din punct de vedere logistic suportul pe care il ofera clientilor, acestia avand acum posibilitatea externalizarii complete atat a costurilor de transport, cat si de depozitare.

Putem pune la dispozitie spatiu de depozitare dotat complet, inclusiv motostivuitor de 10 tone.